Lindi në Shkodër, në vitin 1920. Me vendim nr. 45, datë 5 shkurt 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "sabotim të pushtetit", dhe e dënoi me 2 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale civile

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 40
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.