Lindi në vitin 1911, në Kaçinar. Me vendim nr. 148, datë 9 prill 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në banda», dhe e dënoi me 3 vjet burg. Me vendim nr. 223, datë 30 shtator 1955, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «vepra përgatitore për tu arratisur», dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 184
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.