Lindi më 1920, në Grash, Leshnjë. Më 12 tetor 1946, me vendimin nr. 298, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi për “dezertim”, me vdekje dhe “bjerrjen e nderit ushtarak”. Dënimi iu kthye në 20 vjet burg.

 

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 311.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.