Lindi më 1929, në Lezhë. Më 29 gusht 1952, me vendim nr. 159, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «faje penale kundër popullit dhe shtetit», dhe e dënoi me 7 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë. Më 18 qershor 1980, me vendim nr. 37, Gjykata e Lezhës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 339
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.