Lindi më 1941, në Pjeshkëz. U internua dhe u dëbua për motive politike. Me vendim nr. 23, datë 22 maj 1993, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit dhe dëbimit nga Durrësi në Pjeshkëz (Durrës), prej 30 dhjetorit të vitit 1949 deri më 1970.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 273
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.