Lindi më 1 janar të vitit 1911, në fshatin Gllavë të Tepelenës. Më 6 gusht 1949, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor «për krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie. U lirua më 30 mars 1961.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 682.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.