Lindi më 12 tetor 1943, në fshatin Bërzeshtë të Librazhdit. Më 13 qershor të vitit 1977, Gjykata Popullore e Rrethit të Librazhdit e dënoi me 20 vjet heqje lirie, me konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet, për sabotim dhe «agjitacion e propagandë kundër Pushtetit Popullor». Me dekret nr. 7147 datë 9. 09. 1987 të Presidiumit të Kuvendit Popullor iu fal dënimi i mbetur dhe u lirua.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Prelë Syku: Ju rrëfej tmerret në burgun e Spaçit, ishte kamp shfarosjeje“

"Ata dy arkivolë, i lanë te dera e kampit vertikalisht, që sa herë numëroheshin të Lexo më shumë