Lindi në fshatin Bilisht të Korçës, më 7 nëntor të vitit 1913. Në vitin 1945, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor si "pjesëtar të Ballit Kombëtar", dhe e dënoi me tridhjetë vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit.

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 412
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.