Lindi më 1898, në Libohovë. Arrestuar më 22 dhjetor 1944 nga Divizioni Mbrojtjes Popullit, si kriminel lufte. Më 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi me akuzën si «kriminel lufte», me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike për aq kohë. Vdekur në burg më 24 gusht 1949.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014),298.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.