Lindi në Peshk, në vitin 1905. Me vendimin nr. 52, datë 6 maj 1946, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për “pjesëmarrje në radhët e Ballit Kombëtar” dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së tundshme dhe të patundshme, si dhe humbjen e përhershme të të drejtave civile e politike.

Fondi 1, viti 2017, dosja 110, fl. 170-171.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 110, fl. 170-171
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.