Lindi më 1906, në Grykesh, Elbasan. Arrestuar 2 prill 1946. Më 6 shtator 1946, u dënoi "si kriminel lufte dhe armik i popullit", me 30 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike baras me kohën e ndëshkimit. Vdiq në burg, më 19 qershor 1952.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 238
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.