Lindi më 3 koriik 1926, në Bozhigrad të Korçës. Më 23 janar 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi për "pjesëmarrje në çetat e Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me 30 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave civile baraz me kohën e ndëshkimit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 383
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.