Lindi më 1887, në Muriqan. Me vendim nr. 147, 3 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 10 vjet burg, punë të rëndë të detyruar, humbjen e të drejtave civile politike baraz me kohën e ndëshkimit, si dhe konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme. Më vonë, dënimi iu zbrit në 5 vjet heqje lirie

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI(Tiranë: ISKK, 2016), 19
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.