Lindi më 1911, në Siqec, Fier. Më 25 janar 1946, me vendim nr. 37, Gjykata ushtarake Vlorë e deklaroi fajtor “se ka bashkpunuar me Isa Toskën dhe Ballin Kombëtar, ka marrë pjesë në operacion me okupatorin, ka bërë mbledhje me të arratisur dhe i ka furnizuar dhe ndihmuar duke iu dhënë informata“. U dënua me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave civile dhe politike baraz me kohën e ndëshkimit.

 

 

Source: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 585
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.