Lindi në Dragoç, Shkodër. Më 18 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi se "ka marrë pjesë në kryengritje kundër pushtetit popullor", me 5 vjet burg, punë të detyruar dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 352-353
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.