Lindi më 1911, në Dukat, Vlorë. Më 23 dhjetor 1949, me vendim nr. 116, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për «bashkëpunim me kriminelë të arratisur», me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 220.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.