Lindi më 1891, në Kavajë. Më 24 dhjetor 1947, me vendim nr.711, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për “krime kundër shtetit”, me 10 vite burg dhe punë të detyruar. Më 1949, i zbritet dënimi në 5 vite burg.

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2015, Dosja 21, Fl. 247
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.