Lindi më 1915, në Dukat, Vlorë. Më 23 dhjetor 1949, me vendim nr. 116, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krimin e bashkëpunimt me kriminelët e arrtisur" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, humbjen e të drejtave civile për 4 vjet dhe konfiskimin e pasurisë. Më 18 shkurt 1950, me vendim nr. 58, Gjykata e Lartë Ushtarake e ndryshoi dënimin në 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2014, D. 17, Fl. 303-304; Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, 135
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.