Lindi më 1926, në Korçë. U arrestua më 25 prill 1950. Më 12 shtator 1950, me vendimin nr. 129, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e dënoi për “tentativë arratisjeje dhe vjedhje revoleje”, me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile për 3 vjet.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 21, fl. 482
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.