Lindi më 1890, në Himarë, Vlorë. U internua për motive politike. Më 18 prill 1994, me vendim nr. 28, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga rrethi Himarë, Vlorë, në Krujë dhe Kamëz, Tiranë, prej 10 shkurt 1946 deri më 11 janar 1949.

 

 

Source: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 81-82
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.