Datëlindja: 1920. Vendbanimi: Kashnjet, Lezhë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 16 shkurt 1947. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: 5 vite. Akuza: ka furnizuar dhe ka strehuar kriminelët

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.