Datëlindja: 1896. Vendbanimi: Shtiqën, Kukës. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 1 gusht 1948. Dënuar: 4 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka ndihmuar kriminelët

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.