Dom Lec Sahatçija (1906-1986). Arrestohet në vitin 1976 dhe një vit më pas dënohet me 25 vjet burgim. Akuzohej për strehim kriminelësh shumë vite më parë, për lidhje të fshehta me Vatikanin, etj. Vdes në burgun e Zejmenit në Lezhë 4.4.1986.

Source: https://en.kujto.al/63-martiret-e-klerit-katolik-te-masakruar-ne-1944-1949-nga-regjimi-komunist/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.