Dom Nikoll Shelqeti, i biri Hles dhe i Diles, lindur më 1893,  ka mbaruar Theologjin dhe fillosofin ne Austri, me profesjon prift e famullitar, lindur ne Shelqet, i arrestuar me daten 20/XII/46.
Source: AMB, Dosja hetimore-gjyqësore e Frano Gjinit
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

1948, dosja e rrallë e dënimit të 10 priftërinjve, 3 prej të cilëve i pushkatuan

Dosja e rrallë e gjyqit të 10 priftërinjve; si u pushkatuan 3 prej tyre dhe Lexo më shumë