Klerik katolik.Lindi në vitin 1892, në Spaç të Mirditës. Mësimet e para dhe të mesme i kreu në Shkodër, të lartat në Itali, ku dhe u shugurua prift. Shërbeu në zona të ndryshme të Veriut. Më 30 prill 1948, Gjykata e Prefekturës së Shkodrës e deklaroi fajtor për "veprimtari subversive kundër pushtetit", dhe e dënoi me dymbëdhjetë vjet privim lirie, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile e politike për pesë vjet kohë. Vdiq në burg aty rreth vitit 1956.

 

Source: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 313-314
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.