Lindi më 1898, në Shkodër. Më 27 nëntor 1947, me vendimin nr. 462, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për “krimin si kriminel lufte” dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave civile e politike.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 518-519.

 

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 518-519
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.