Lindi në Xerje, në vitin 1895. Me vendim nr. 4, datë 31 korrik 1945, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi "kriminel lufte" dhe "armik të popullit" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së tij së luajtshme e të paluajtshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 136
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.