Lindi më 20 qershor 1967, në Fier. U arrestua më 25 mars 1988. Me vendim nr. 17, datë 5 gusht 1988, Gjykata e Rrethit të Kukësit e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje jashtë shtetit, agjitacion e propagandë kundër shtetit», dhe e dënoi me 12 vjet burg. U lirua më 6 shkurt të vitit 1991.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 387
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.