Lindi në Berlin, në vitin 1925. Me vendimin nr. 229, datë 11 prill 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “pjesëmarrje në një grup të organizuar kundërshtar” dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë së tundshme dhe të patundshme, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 105, fl. 92-93.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.