Lindi më 22 qershor të vitit 1932, në Moskë, Rusi. Më 21 janar 1976, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtore për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl . 98.

Video:
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Elena Çami: Unë, rusja që kalova jetën në burgjet komuniste

“Kur më vunë prangat, nuk më harrohet ajo skena... djali u përmbys në divan edhe Lexo më shumë