Një grua shumë besimtare nga Shllaku, fshat verior i Shqipërisë. Atë e sollën në një burg të tejmbushur në Shkodër ku iu nënshtrua torturave çnjerëzore, megjithatë nuk tregoi ku fshiheshin antikomunistët.

U dënua me 20 vjet burg dhe punë të detyruar. Askush nuk e di çfarë u bë me të.

Source: Premtimi i përmbushur, Gjon Sinishta, Fiorentia, Shkodër
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.