Lindi në Berat, në vitin 1905. Me vendim nr. 83, datë 4 korrik 1953, Gjykata Ushtarake Durrës e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në një grup kundër-revolucionar» dhe e dënoi me 15 vjet burgim, si dhe me humbjen e të drejtave për 2 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 342
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.