Lindi më 1912, në Pukë. Arrestuar më 22 prill 1946. Më 1 gusht 1946, me vendim nr. 259, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e ka dënuar “se ka sabotuar pushtetin popullor dhe ka qenë i lidhur me kriminelët”, me 20 vjet burg , konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave politike dhe qytetare për aq kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 247.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.