Lindi më 1893 në Ushtelenxë, Dibër. Më 21 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si "kriminel lufte dhe armik i popullit", me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme. Para se të arrestohej, forcat e ndjekjes i kishin djegur shtëpinë.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 90-91-92
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.