Lindi më 1945, në Shkodër. Më 29 qershor 1979, me vendim nr. 70, Gjykata e Dibrës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe heqjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 125-126
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.