Lindi më 1908, Delvinë. Më 6 dhjetor 1947, me vendim nr 264, Gjykata Korçë e dënoi si “armik të popullit” me 5 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave politike për 3 vjet.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, FL. 56-57
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.