Lindi në Korçë, më 17 dhjetor 1916. Me vendim nr. 146, datë 24 qershor 1946, Gjykata Ushtarake Korçë e deklaroi si «sabotator i pushtetit, armik i popullit» dhe e dënoi me 4 vjet burgim (punë të  detyruar), si dhe me humbjen e të drejtave civile baraz me kohën e ndëshkimit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 191.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.