Lindi në vitin 1937, në fshatin Bërzeshtë të rrethit të Librazhdit. Shkollë fillore e kreu në fshat. Si i vëllai, Bukuroshi , Punoi në Ndërmarrjen e Shfrytëzimit të Pyjeve në Stravaj. Më 1977 u internua së bashku me pjesën tjetër të familjes Blloshmi në Polis të Librazhdit. U lirua më parë se të tjerët dhe u vendos në Elbasan, ku jeton edhe sot.

Source: Bedri Blloshmi, Rrëfime nga ferri komunist, Tiranë, 2011, f. 158.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.