Profesioni inxhinier. Më 18 nëntor 1946, Gjykata e Lartë Ushtarake e Tiranës e dënon me vdekje, pushkatim. Ekzekutimi kryhet më 12.12.1946, pasi në mbledhjen nr.59, datë 19.11.1946, Presidiumi i Kuvendit Popullor vendosi refuzimin e kërkesave për faljen e jetës së bërë nga të dënuarit e procesit të parë të “Maliqit”.

Source: Arkivi i Gjykatës dhe Ministrisë së Brendshme
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.