Lindi më 31 dhjetor të vitit 1917, në Selanik. U arratis, por u kthye sërish. U arrestua dhe u dënua me 14 vjet heqje lirie. Në burg u sëmur nga sytë dhe kërkoi ndihmë mjeksore. Dhe, meqenëse e lanë në duart e studentëve praktikantë, u verbua fare.

Source: Nazmi Berisha – Dyzi, 20 vjet në burgjet e Enver Hoxhës: Dëshmi për periudhën prej 1959-1980, Berat, 1995, f. 41.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.