Lindi në Bushat, në vitin 1916. Me vendimin nr. 223, datë 30 shtator 1955, Gjykata e Lartë (Kolegji Ushtarak) e deklaroi fajtor për “veprimtari terroriste” dhe e dënoi me vdekje, pushkatim. Për “agjitacion e propagandë” e dënoi me 7 vjet heqje lirie. Përfundimisht u dënua me vdekje (pushkatim).

Fondi 1, viti 2017, dosja 106, fl. 133.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 106, fl. 133
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.