Lindi më 1923 në Elbasan. U internua për motive politike. Kreu pesë vite internim nga 1949-1954 dhe nga 1954-30 shtator 1991 u dëbua për motive politike.

AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 2910-2911.

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 2910-2911
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.