Bashkëshortja e Fuat Merdanit .Lindi më 13 korrik të vitit 1912, në Gollobërdë. Me vendim nr. 37, datë 07. 07. 1967 të Komisionit Qendror të Internim-Dëbimeve u internua familjarisht në Pulahë të Oparit, bashkë me bashkëshortin, vajzën dhe dy djemtë. U internua për të dytën herë me vendim nr. 14, datë 28. 10. 1975 në Shtyllë të Vithkuqit, ku dhe vdiq më 1989.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 289
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.