Lindi më 1880, në Sul, Devoll. Më 22 nëntor 1945, me vendim nr. 14, Gjykata Ushtarake Pogradec e dënoi "se ka qenë i lidhur me Ballin", me 5 vjet burg me kusht. Më 27 tetor 1947, me vendim nr. 225, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për "krimin e sabotatorit ekonomik", me 1 vit burg dhe punë të detyruar.

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 13, Fl. 220-221
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.