Lindi më 1921, në Dobronik. Më 26 gusht 1964, me vendim nr. 53, Gjykata Tiranë e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 15 vjet burg dhe konfiskim pasurie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 116
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.