Lindi më 1901, në Dukat, Vlorë. U dënua "për motive politike", dhe më 16 mars 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e internimit nga rrethi i Vlorës, Dukat në Kamëz, nga 16 prill 1949 deri më 10 nëntor 1954.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 117
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.