Lindi më 1924, në Skrapar. Më 2 gusht 1946, me vendim nr. 320, Gjykata Ushtarake Berat e dënoi për "krimin se ka marrë pjesë në organizatën tradhëtare të B. Kombëtar, ka marrë pjesë në luftën kundër partizanëve", me 2 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet. Me vendim nr. 28, më 3 gusht 1978, Gjykata Skrapar e dënoi për "agjitacion e propagandë", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, FL. 295-296
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.