Lindi më 1941, në Tërbaç të Vlorës. Më 2 gusht 1965, me vendim nr. 10, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 6 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 124
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.