Bari nga Piqerasi i arrestuar me akuzën se kishte strehuar Grigor Priftin, gjatë kohës që Grigori, që thërritej Goli, kthehej nga Greqia, para largimit përfundimtar në SHBA. U dënua me 21 vjet burg, por u lirua pasi iu fal një pjesë e dënimit.

Source: https://en.kujto.al/arsen-prifti-historia-e-burgosjes-dhe-persekutimit-te-nje-fisi-si-u-shkri-organizata-ne-piqeras/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.