Lindi më 1912, në Sarandë. U arrestua më 2 gusht 1946. Me vendimin nr. 4, datë 7 janar 1949, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut” dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101/1, fl. 75.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.